Feest voor de zinnen…

Zingevende impulsen…

Diepzinnige handenarbeid…

Deze in oorsprong rituele massage (een soort lomi lomi), die adem, klank, beweging, hand- en energiearbeid tot een eenheid verweeft, bewerkstelligt een evenwicht tussen gevoel en verstand en zodoende een stevig in de wereld staan als man of vrouw. Ze bevordert ook het loslaten van lichamelijke of mentale overbodige ballast die meegesleurd wordt vanuit een persoonlijke geschiedenis of vanuit de ervaringen in een familie.Daardoor kunnen nieuwe keuzes gemaakt worden in dagelijks leven,liefdeleven en werkleven. Rouwprocessen en andere vormen van afscheidnemen worden erdoor verzacht, ondersteund en vergemakkelijkt.Bij psychosomatische problematiek (darmklachten, hoofdpijn, nek-, schouder- en rugklachten, slaapproblemen, etc.) blijkt de hawaïaanse massage weldadig te werken. De zelfhelende krachten worden gemobiliseerd, stress wordt weggenomen en levensvreugde wordt herwonnen.
Op de ritmes van traditionele en natuurlijke muziek worden lichaam en geest omhuld met warme olie en vloeiende, dansende bewegingen, waarbij een diepe ontspanning kan opgewekt worden.
Dagen nadien zindert het ritme en de energie van de massage nog na…

Gerties massagetherapie in de pers.

viaventura logo001Prijs: 70 euro

U kan ook kadobons voor een speciale gelegenheid aanvragen: verjaardag, moeder-of vaderdag, huwelijkskado, om iemand te bedanken, als geschenk voor het pensioen of zomaar…
Voor een afspraak: bel 014750065, of gsm 0496299954 of contacteer gertiedriessen@gmail.com